Känns som att det år och dagar sedan jag skrev om riva sist. Men hon är i fullgång, jag tränar på som vanligt osv. Dock blir det mest i skogen då jag och Riva alltid tycks hamna i svåra situationer när vi stiger in på ridbanan.
Jag red torsdag, fredag, lördag och ska göra idag med, och i torsdags red jag ut sen en stund på banan. Och det gick åt h-vete, skojar inte. Alltså hon blir stirrig slänger med huvudet HELA TIDEN. Uppochner uppochner, sliter tyglarna ur handen på mig osv osv, vilket leder till att bägaren rinner över och jag börjar bli hård tillbaka.
Mitt tålamod bara tar slut.
I fredags red jag bara ut, red inte på banan alls och då gick hon som en klocka. Alltså det är så fort vi sätter första hoven på banan, och jag vet inte om det är mig det beror på eller om det är att hon bara har dåliga minnen ifrån ridbanan. För det är alltid där hon är värst.
Men iaf, så igår red jag ut barbacka bara skritt och trav, och då gick det okej. Så jag red till banan stod en stund utanför och tänkte om jag verkligen skulle gå in för att jag vill inte förstöra för mig. Men jag red in på banan och till min egen förvåning gick det faktiskt bra!
Hon slängde inte alls med huvudet eller bråkade på något vis, så jag tänkte om det kanske beror på sadeln? Men jag ska testa att rida barbacka ett par dagar och se om det gör någon skillnad :)
Tänkte berätta om kommande veckan då jag ska bo på riddersberg (skolans hästanläggning) och Riva ska ju med, så det har ni att se fram emot.

 
/toja