Hallå godingar!
Här var ett tag sen jag kikade in och det har hänt både det ena det andra och det fjärde sen sist. Så jag ska uppdatera er på den fronten.
Jag har ju tagit studenten, yihooo! Men innan dess deltog jag i skolmästerskapet i dressyr på Munsbro Rocky och vi hamnade på en inte så dålig fjärdeplats efter en haaalvbra insats från Rockys sida. Här kommer iallafall ett par bilder :)

Lite kort om denna ritt och framridingen. På framridningen han var extremt framme (för ovanlighetens skull) la sig på fint i handen med bra tryck baifrån. Kändes väl mellan hjälperna och jag var helt hundra på att jag skulle gå in och vinna om det nu hade hållt i sig.
Men tji fick jag för att ta ut massa i förskott. När jag kom in på banan blev han spänd och istället för att skygga och undvika att gå ut i hörnen osv tar den här hästen till andra knep. Han dör, blir skänkeldöv och helt omöjlig att påverka.
Det blev bättre allt eftersom jag red vidare i programmet och galopprogrammet satte han fint där fick jag mina högsta poäng. Men av ren spänning backade han i varje uppställning så där fick jag väldigt låga poäng, synd eftersom både inridningarna och halterna var väldigt fina och raka. Men en fjärde plats blev det där och jag kunde ändå lämna banan med ett leende på läpparna :)


Nu till andra roligheter. Har börjat rida ett lettiskt halvblod på 8år vid namnet Kafija. så här har ni ett gäng bilder på den tösen :)

 

Trevlig häst med bra psyke och temprament, väldigt fin att rida! :)

Kommer nog mer härifrån i framtiden, ha det bra kompisar!